• Wed. May 31st, 2023

3 sätt att förvara dina vintersaker på ett smart sätt

ByJill

Oct 26, 2021
vinterlandskap

Vad gör du med dina vinterprylar när kylan är över? Det sista du vill göra är att förvara dem i ett dammigt och bortglömt hörn av huset.

Här är tre sätt att förvara dina vinterprylar på ett smart sätt;

 

 

1) Håll dina vinterkläder rena och organiserade

Att förvara vinterkläder innebär att förvara dem rent och organiserat. På så sätt undviker du också veck och skrynklor som kan leda till att kläderna skadas.

Utnyttja utrymmet i ditt hus:

Garderob

Utnyttja din garderob genom att använda en justerbar stång och lådor för att skapa ett “miniskåp”. Placera alla dina kortärmade skjortor, kortbyxor och kjolar på ena sidan av stången och alla dina långärmade skjortor, byxor och klänningar på den andra

Vägg

Häng upp kläder som är avsedda för svalare väder, t.ex. tröjor, klänningar med tjocka lager och kappor. Placera lättare plagg som t.ex. linne-toppar, klänningar , t-shirts och tunna jackor på i små lådor.

Hyllor

Placera alla dina stövlar, skor och tofflor tillsammans på ett ställe. Om du har skohyllor eller hyllor tillgängliga är det ännu bättre; placera dem i ögonhöjd så att de är lätt åtkomliga när du ska klä på dig för att gå till jobbet eller gå ut på kvällen med vännerna.

 

2) Använd små behållare för accessoarer

Halsdukar och handskar kan förvaras i dessa behållare eller lådor.

Det är viktigt att hålla kläderna rena och organiserade. Du bör också se till att dina kläder läggs undan på ett ansvarsfullt sätt. Ett sätt att göra detta är att använda en justerbar stång för att skapa “miniskåp”, där du placerar alla de kläder som är avsedda för svalare väder på ena sidan och de som inte är så avsedda för svalare väder på den andra.

Om du har utrymme kan du köpa några förvaringshyllor eller hyllor som kan placeras i ögonhöjd så att de är lätta att nå när du klär på dig.

Halsdukar och handskar bör också förvaras i små behållare som du kan hänga upp på en på väggen eller på hyllorna.

 

3) Använd höga hyllor

En annan sak du kan göra är att förvara dina saker på höga hyllor så att de är utom räckhåll för husdjur och barn. Du kan också använda lådor för detta, men se till att lådorna är små så att de inte tar upp för mycket plats på hyllorna.

Det är viktigt att planera hur man förvarar sina saker eftersom om du inte gör det så blir det snabbt stökigt hemma!

Om du inte har något utrymme hemma kan du förvara dina vinterkläder i ett förråd. Dessa anläggningar erbjuder en del stora fördelar, till exempel leverans eller hämtning samma dag. Det finns också anläggningar som erbjuder sex månaders gratis förvaring för personer som behöver lite extra tid för att hitta en ny plats.

Det är viktigt att förbereda sig innan du förvarar dina saker, särskilt om du ska förvara dem under lång tid. Se till att mäta upp utrymmet där du ska förvara dem så att du vet vilken storlek på containern eller lådan du ska hyra.

Den här artikeln handlar om tre sätt att förvara dina vinterprylar på ett smart sätt.

Det första du kan göra med dina vinterkläder är att hålla dem rena och organiserade. Du kan utnyttja utrymmet i ditt hus genom att använda en justerbar stång för att skapa “miniskåp”. Du bör placera korta ärmar på ena sidan och långa ärmar på den andra, samt placera lätta plagg på hyllor eller lådor och tunga plagg på höga hyllor

Du bör också förvara dina accessoarer i behållare eller lådor så att de inte tar upp för mycket plats. Halsdukar och handskar bör förvaras separat. Slutligen är det viktigt att förvara dina saker bort från husdjur och barn så att de är utom räckhåll. Det är också viktigt att mäta utrymmet innan du förvarar dina saker i ett förråd så att du kan hyra containrar eller lådor i rätt storlek.

Genom att följa dessa tre steg kan du hålla dina vinterkläder organiserade och säkra.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *